fbpx

Begravelse – et sidste farvel

Det sidste farvel og en ordentlig afsked med sine kære er vigtigt for de fleste. Hos Fynbogården sætter vi en ære i at blomsterne til begravelse eller bisættelse er helt perfekte og efter de pårørendes ønsker – for vi ved, at det ikke kan gøres om.

Vi leverer blomsterne direkte til begravelsen, så du kan tænke på andre ting. Fynbogården tilbyder forskellige typer begravelsesblomster f.eks.: en bårebuket, en båredekoration, en kistepynt, et hjerte eller en krans til begravelse.

Fynbogården - levering af begravelsesblomster til bisættelse og begravelse

Når du vælger Fynbogården, får du leveret blomster efter dine ønsker. Fynbogården leverer din bårebuket, båredekoration eller krans til begravelse i passende tid direkte til kirken. Hos fynbogården ved vi, at et sidste farvel har stor betydning for de pårørende. Vi gør derfor altid vores ypperste for at tilgodese dine ønsker til valg af blomster og udseende.

Når du vil vise din medfølelse med et sidste farvel, så er en smuk bårebuket, båredekoration eller krans til begravelse fra Fynbogården et sikkert valg. Vi har mulighed for selv at trykke bånd, hvilket giver kunden mulighed for i op til få dage før, at bestille et bånd til begravelsesblomsterne. Som udgangspunkt er båndet hvidt med guldtekst, men vi har også mulighed for at trykke farvede bånd. Et bånd giver dig mulighed for at sende en helt personlig sidste hilsen. Du har mulighed for at sætte et bånd på en bårebuket, en båredekoration, en kistepynt og en krans til begravelse.

Vi hjælper dig

Det kan virker uoverskueligt for mange som har mistet. Lad Fynbogården hjælpe med de svære beslutninger. Vi har stor erfaring og ekspertise i at støtte og vejlede til den rette løsning. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98 82 04 89 eller kigge ind i butikken i Algade. Så vil vi gøre vores allerbedste, for at hjælpe dig på bedste vis. Vi forsøger altid at opfylde personlige ønsker som farvesammensætning, valg af blomst, båndtekst mv.

Fynbogården | Algade 118, 9700 Brønderslev | Tlf.: 98 82 04 89  
E-mail: kontakt@fynbogaarden.dk

Handelsbetingelser

 

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til butikken
   Beregn forsendelse
   Anvend kupon
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram