fbpx

Blomster Brønderslev – høj kvalitet og ekspertise

Blomster Brønderslev - Fynbogården kan tilbyde dig et helt univers indenfor blomster – og til enhver anledning. Vores uddannede blomsterdekoratører er dygtige og kreativ. De står altid klar til at hjælpe og svare på eventuelle spørgsmål, så kig forbi vores blomsterbutik. Hos Fynbogården anvender vi altid friske blomster til vores arbejde. Du kan derfor have glæde af blomsterne fra os i lang tid.

Frisk dit hjem eller din virksomhed op med vores månedlige eller ugentlige blomster buketter. Vores buketter er forskellige fra uge til uge og måned til måned. Vores buketter tager udgangspunkt i sæsonens afskårne blomster og passer til de forskellige måneder året rundt.

 

Et helt univers indenfor blomster

Vi leverer blomster i Brønderslev og omegn til en hver anledning lige fra dåb, bryllup, konfirmation, fødselsdag, jubilæer og til mere triste anledninger som kondolence, bisættelse og begravelse.  Fynbogården har ikke kun privatkunder, men leverer også blomster i Brønderslev og omegn til firmaarrangementer af forskellig art. Herudover kan du også bestille flotte ugebuketter til din virksomhed.

Ud over et stort udvalg i afskårne blomster, finder du også et stort udvalg af planter og skjulere. Vi bestræber os hele tiden på at følge moden og opfylde kundernes ønsker. Hvis du har forelsket dig i en plante, vi ikke har i butikken, er vi altid villige til at undersøge, om den kan skaffes hjem.

Hos os finder du uddannede og dedikerede blomsterdekoratører, som elsker faget og håndværket. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe og opfylde kundernes ønsker.

Søger du blomster Brønderslev og omegn eller levering af blomster i hele Danmark – Så kig ind i butikken i Algade eller ring og bestil på tlf. 98 82 04 89. Du kan også vælge at bestille din næste blomsterhilsen direkte her på siden. En blomsterhilsen siger mere en ord.

Fynbogården | Algade 118, 9700 Brønderslev | Tlf.: 98 82 04 89  
E-mail: kontakt@fynbogaarden.dk

Handelsbetingelser

 

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til butikken
   Beregn forsendelse
   Anvend kupon
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram