fbpx

Den yndigste brudebuket

Du kan bestille den yndigste brudebuket hos Fynbogården. Som erfaren blomsterhandler laver vi hvert år mange brudebuketter. Det er altid en fornøjelse at være med til, at gøre dagen til noget ganske særligt for brudeparret.

Smukt skal det være

Fynbogården står altid klar med inspiration og vejledning til en smuk brudebuket og smukke blomsterdekorationer til dit bryllup. Vi tilbyder noget til nærmest ethvert budget og ønske. Prisen hænger et langt stygge hen ad vejen sammen med valg af blomster og bukettype. Du er altid velkommen til at ringe eller lægge vejen forbi vores blomsterbutik i Algade. Når du kontakter os, kan vi lytte til dine drømme og idéer og sammen skræddersy en løsning som passer til dit drømmebryllup.

Hos Fynbogården har vi øje for både helheden og alle de små, men vigtige detaljer. Der er meget at tage stilling til i anledning af et bryllup. Vi har bøger og foldere til inspiration. Men du er altid meget velkommen til at medbringe billeder som opfylder dine ønsker til en brudebuket. Så kan vi sammen tage udgangspunkt i billederne og eventuelt sammensætte dekorationer, hårpynt, kirkepynt, knaphulsblomster, brudepigebuketter mv. så det matcher din brudebuket. Og skaber en smuk sammenhæng mellem alt pynten til brylluppet.

Vi er altid villige til at hjælpe med det praktiske, som at pynte kirken og levere blomsterne, så du for tid til vigtigere ting.

Engagement og passion

Vi er et team af engagerede og passionerede blomsterdekoratører, som står klar til at hjælpe dig. Du er altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 98 82 04 89 eller kigge ind i blomsterforretningen i Algade. Så vil vi gøre vores allerbedste, for at hjælpe dig på bedste vis. Vi forsøger altid at opfylde personlige ønsker efter bedste evne. Hvad enten der er tale om en brudebuket, dekorationer, hårpynt, kirkepynt, knaphulsblomst, brudepigebuketter eller noget andet.

Fynbogården | Algade 118, 9700 Brønderslev | Tlf.: 98 82 04 89  
E-mail: kontakt@fynbogaarden.dk

Handelsbetingelser

 

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til butikken
   Beregn forsendelse
   Anvend kupon
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram