fbpx

Giv en buket blomster – sig det med blomster

Det er altid dejligt, at give en flot buket blomster til en man holder af. Helt instinkt får blomster smilet frem. Hvad enten om vi får en frisk buket blomster eller om vi køber blomsterne til os selv. Udover at skabe glæde er blomster et symbol på kærlighed og en venlig tanke. Hos os i Fynbogården er der altid en anledning til at sprede glæde.

Vores uddannede og erfarne blomsterdekoratører, ved hvad der passer sig til de forskellige anledninger og hjælper gerne til at finde den rette løsning. Fynbogården sætter en ære i altid at levere en smuk buket til enhver lejlighed.

Stort udvalg af afskårne blomster i høj kvalitet

Hos Fynbogården finder du altid et stort udvalg i afskårne blomster af høj kvalitet. Vores afskårne blomster opbevares altid på køl, hvilket sikrer en optimal friskhed og holdbarhed. Hos os bestemme du selv størrelse og farven på din buket, hvis du vil. Ellers udvælger vores dygtige blomsterdekoratører, blomster som passer til anledningen.

I vores kølerum finder du som oftest et godt udvalg af friske færdigbuketter, som er lette at tage med i farten.

Glæd en med en smuk buket

Både i triste og glædelige anledninger kan du vise din opmærksomhed med en smuk buket af skønne blomster. Vi er dybt passioneret og elsker håndværket. Uanset om der er tale om en buket til en fødselsdag, en bryllupsdag, som kondolence, en barselsbuket eller noget helt andet, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Hos os kan du altid få din buket leveret direkte til modtageren og vi skriver gerne et kort til din buket blomster – Så kig ind til os i blomsterforretningen i Algade eller ring og bestil på tlf. 98 82 04 89, hvis du søger en smuk buket blomster i Brønderslev og omegn eller til levering i hele Danmark.

Fynbogården | Algade 118, 9700 Brønderslev | Tlf.: 98 82 04 89  
E-mail: kontakt@fynbogaarden.dk

Handelsbetingelser

 

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til butikken
   Beregn forsendelse
   Anvend kupon
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram