Dekorationer, bordpynt, borddekorationer Brønderslev, Aalborg og Hjørring

Smukke dekorationer til særlige anledninger

Bordpynt og dekorationer Brønderslev – En hvilken som helst fest fortjener et flot pyntet og festligt bord. Om det er en fødselsdag, et jubilæum, en konfirmation, et bryllup eller en hvilken som helst anden fest, giver blomster et smukt pift til din borddækning og op pyntning af lokalet. Det kan være bordpynt i form af vaser med enkelte blomster, borddekorationer eller blomsteropsatser. Men det kan også være store gulv opsætninger eller scenepyntninger.

Få inspiration

Søger du inspiration til pyntningen af din næste fest, så kig ind til os i Fynbogården. Vi har bøger og foldere med billeder af forskellige alternativer til bordpynt og borddekorationer. Hvis du har nogle konkrete idéer, ønsker og eventuelle billeder, er du altid meget velkommen til at medbringe disse. Det kan også være en serviet eller en dug som blomsterne skal passe til. Så tager vi en snak om mulighederne og finder sammen en løsning som passer til din næste fest.

Vi har altid et stort udvalg af friske afskårne blomster, som kan give inspiration til valg af farve og blomster til bordpynt og dekorationer. Vi får leveret friske blomster 3-4 gange om ugen, direkte fra den Hollandske blomsteraktion – hvilket sikrer topkvalitet og god holdbarhed. Hos Fynbogården går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Højt engagerede blomsterdekoratører

Fynbogården er et team af engagerede og passionerede blomsterdekoratører, som elsker håndværket. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede, hvis du har spørgsmål. Du er altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 98 82 04 89 eller kigge ind i blomsterforretningen i Algade. Vi laver gerne bordpynt og dekorationer lige efter dit ønske. Rigtigt meget kan lade sig gøre hos Fynbogården – så søger du bordpynt og dekorationer Brønderslev, står vi altid klar til at hjælpe. Vi gør altid, hvad der står i vores magt for at efterkomme dine ønsker og behov.

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til butikken
   Beregn forsendelse
   Anvend kupon