fbpx

HØJ KVALITET OG GOD SERVICE

Kvalitet, god service og uddannelse i højsædet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, for vi ønsker, at modtagerne har glæde af blomsterne så længe som muligt.

Interflora medlem

Fynbogården er medlem af Interflora, som siden 1925 har hjulpet danskerne med at sende gavehilsner. Interflora er et netværk af 341 lokale blomsterbutikker, der gør det muligt at levere blomsterhilsner i hele landet. 

Gennem Interflora leverer Fynbogården blomsterhilsner til privatadresser, arbejdspladser, kirker og festlokaler i hele Danmark. Hos os har du mulighed for at afgive din bestilling frem til kl. 14.00 på hverdage og indtil kl.10.00 på lørdage til levering samme dag. 

Fynbogården giver dig mulighed for at sende blomster- og gavehilsner til 135 lande rundt om i verden. Du skal bare finde adressen og telefonnumre på modtageren, så hjælper vi dig med at få den bestilt og leveret.

Uddannede blomsterdekoratører

Som seriøs blomsterhandler - Er professionalisme, høj kvalitet, god service alt afgørende for at have glade kunder - Det ved vi. Derfor finder du også altid uddannede og dedikerede blomsterdekoratører hos os, som elsker faget og håndværket.

Vi gør altid vores bedste for at hjælpe og opfylde kundernes ønsker.

Har du spørgsmål står vi altid klar til at hjælpe og du er altid mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 98 82 04 89 eller kigge ind i blomsterforretningen i Algade 118 i Brønderslev.  Vi forsøger altid at opfylde personlige ønsker efter bedste evne.

Du har også mulighed for, at afgive din bestilling direkte her på siden. Det er nemt og hurtigt.

BESTIL HER

Fynbogården | Algade 118, 9700 Brønderslev | Tlf.: 98 82 04 89  
E-mail: 8802@interflora.dk

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram