Mor barn buket, dåb, gave til mor, mor og barn buket

Dåb – mor barn buket

Der er næsten ingen, der kan være mere stolte end et par nybagte forældre. Hos Fynbogården kan du altid bestille en sød barsels- og mor barn buket til afhentning eller direkte leveret til modtageren. Med mange års erfaring som blomsterhandler, kan du roligt vælge Fynbogården, når du vil sige velkommen og tillykke til en lille ny og dens familien.

En mor barn buketten

En mor og barn buket består af en stor og en lille buket. En stor til moren og en lille til det nyfødte barn. Buketterne er bundet sammen med et blåt eller lyserødt bånd alt efter den nyfødtes køn. Hvis du ønsker en barsels- eller dåbsbuket kan vi også pynte den med en sød sløjfe i enten lyseblå eller lyserød.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten – for vi ønsker, at modtagerne skal have glæde af blomsterne så længe som muligt. Vi har altid et stort udvalg i afskårne blomster af høj kvalitet, i forskellige farver og sorter. Vores afskårne blomster opbevares på køl, hvilket sikrer en optimal friskhed og holdbarhed.

Hos os binder vi barsels- og mor barn buketter på bestilling. Du har derfra altid mulighed for, selv at vælge blomsterne til din buket. Hvis du ikke har nogle specifikke ønsker, sammensætter vores dygtige blomsterdekoratører gerne en smuk og frisk buket, som passer til anledningen.

Har du spørgsmål står vores uddannede og passionerede blomsterdekoratører altid klar, til at hjælpe dig. Du er altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 98 82 04 89 eller kigge ind i blomsterforretningen i Algade. Så vil vi gøre vores allerbedste, for at hjælpe dig på bedste vis. Vi forsøger altid at opfylde personlige ønsker efter bedste evne.  Du har også mulighed for, at afgive din bestilling direkte her på siden. Det er nemt og hurtigt, så du kan tænke på andre ting.

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til butikken
   Beregn forsendelse
   Anvend kupon