Sammenplantninger, tilplantninger, grønne planter Brønderslev, Aalborg, Hjørring

Sammenplantninger – når det skal holde lidt længere

Det er altid dejligt, at forære flotte sammenplantninger til en man holder af. Helt instinkt får blomster smilet frem – hvad enten det er frisk buket blomster eller smuk sammenplantning. Udover at skabe glæde er blomster et symbol på kærlighed og en venlig tanke. Der er derfor altid en anledning til at sprede glæde. Det kan være til mors dag, en julehilsen, værtindegaven eller en lykønskning til en fødselsdag eller et bryllup.

Vælger du en sammenplantning fremfor en buket, får modtageren glæde af blomsterne i endnu længere tid. Planterne har nemlig ved optimal pasning længere holdbarhed end de afskårne blomster.

Vores uddannede og erfarne blomsterdekoratører, ved hvad der passer sig til de forskellige anledninger og kender moden. De hjælper gerne til at finde den rette løsning. Fynbogården sætter en ære i altid at levere en smukke og friske sammenplantninger til enhver lejlighed.

Stort udvalg af blomstrende og grønne planter i høj kvalitet

Hos Fynbogården finder du altid et stort udvalg i blomstrende og grønne planter af høj kvalitet. Vi har fokus på vores planters trivsel og forskellige behov for lys og vand. I vores blomsterforretning har vi altid færdige sammenplantninger i forskellige størrelser, pris og style. Men du har også altid mulighed for at få sammensat en sammenplantning efter dine ønsker med kyndig vejledning.

Glæd en med en smuk og frisk sammenplantning

Hos fynbogården er vi dybt passioneret og elsker håndværket. Uanset om der er tale om sammenplantninger til en fødselsdag, en bryllup eller noget helt andet går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Hos os kan du altid få din sammenplantning leveret direkte til modtageren og vi skriver gerne et kort til din – Så kig ind til os i blomsterforretningen i Algade eller ring og bestil på tlf. 98 82 04 89, hvis du søger smukke sammenplantninger Brønderslev og omegn eller til levering i hele Danmark.

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til butikken
   Beregn forsendelse
   Anvend kupon