Send blomster, blomster udbringning, levering af blomster, blomster online og på nettet, sig det med blomster

Skab glæde – send blomster

Helt instinkt får blomster smilet frem – hvad enten vi får en frisk buket eller en smuk sammenplantning. Hos os i Fynbogården er der altid en anledning til at sprede glæde og send blomster.

Vi leverer blomster til enhver anledning lige fra bryllup til begravelse, dåb, konfirmation, fødselsdag, jubilæum eller til en som fortjener det.

Vores uddannede og erfarne blomsterdekoratører, ved hvad der passer sig til de forskellige anledninger og hjælper gerne til at finde den rette løsning.

Send blomster til det meste af verden

Fynbogården er som 340 andre lokale blomsterbutikker medlem af Interflora. Interflora er et netværk af blomsterbutikker som siden 1925 har hjulpet danskerne med at sende blomsterhilsner.

Gennem Interflora levere Fynbogården blomsterhilsner til privatadresser, arbejdspladser, kirker og festlokaler i hele Danmark. Hos os har du mulighed for at afgive din bestilling frem til kl. 14 på hverdage og indtil kl.10.00 på lørdage til levering samme dag.

Gennem Interflora giver vi dig mulighed for at sende blomster- og gavehilsner til 135 lande rundt om i verden. Du skal bare finde adressen og telefonnumre på modtageren, så hjælper vi dig med at få den bestilt og leveret.

Blomster udbringning i lokalområdet

Fynbogården sender blomster i Brønderslev og omegn. Det kan være fra dåb, bryllup, konfirmation, fødselsdag, jubilæer og til mere triste anledninger som kondolence, bisættelse og begravelse. Vi har ikke kun privatkunder, men leverer også blomster i Brønderslev og omegn til store og små virksomheder.

Ud over et stort udvalg i afskårne blomster, finder du også et stort udvalg af planter, øl, vin og chokolade. Som kan kombineres eller sendes hver for sig.

Vi hjælper med at sende blomster

Hos os finder du uddannede og dedikerede blomsterdekoratører, som elsker faget og håndværket. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe og opfylde kundernes ønsker.

Så har du behov for at sende blomster i Brønderslev eller levering af blomster til resten af Danmark – Så kig ind i butikken i Algade eller ring og bestil på tlf. 98 82 04 89. Du kan også vælge at bestille din næste blomsterhilsen direkte her på siden. En blomsterhilsen siger mere en ord.

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til butikken
   Beregn forsendelse
   Anvend kupon