Vingaver Brønderslev, gavekurv, Aalborg, Hjørring

Vingaver - til festlige anledninger

Vingaver Brønderslev - en vingave eller en gavekurv til manden der har alt. Det kan til tider være svært at finde en passende gave, til manden der har alt. Her kan en lækker gavekurv og vingave være et godt bud på en løsning. Det kan også være til en reception eller hvis en virksomhed skal sende en venlig tanke. Vingaver kan bruges til en lang række festlige lejligheder f.eks. jubilæum, bryllup, fødselsdag eller firma gaver.

Det er altid lækkert at modtage en dejlig vingave. Hos Fynbogården har vi altid bredt udvalg i færdige gavekurve og vingaver med forskelligt indhold og til forskellige priser. Hvis ikke de færdige kurve opfylder dine ønsker, vil vi altid gerne sammensætte en gavekurv eller vingave specifikt til dig.

Vi leverer gerne din gavekurv eller vingaver direkte til modtageren, hvad enten det er i Brønderslev by, oplandet eller et andet sted i Danmark.

Stort udvalg af vin, øl og specialiteter

Hos Fynbogården finder du et stort udvalg af rød-, hvid- og rosevin, chokolade, specialiteter og special øl. Der ud over tilbyder vi en rom, en whisky og en gin af høj kvalitet.

En vingave hos os kan f.eks. indeholde to flasker vin, kaffe, luksus chokolade og luksus kiks. Men vi forhandler også bolchier, karameller, øl, te, småkager, lakrids og meget forskelligt luksus chokolade.

En vingave kan også kombineres med planter eller afskårne blomster. Eller være en buket og en æske chokolade. Alle gavekurve og vingaver pakkes i cellofan og pyntes pænt.

Hos fynbogården elsker vi håndværket og er dybt passioneret. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og sikrer os altid at gaverne er flotte og repræsentabel.

Hvis du søger en gavekurv eller vingaver i Brønderslev og omegn eller til levering i hele Danmark – Så kig ind til os i blomsterforretningen i Algade eller ring og bestil på tlf. 98 82 04 89. Du kan også altid bestille direkte her på siden.

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til butikken
   Beregn forsendelse
   Anvend kupon